Igang igen efter sommerferien

af | 9. aug 2016 | Nyhed

Vi er igen kommet op i de høje omdrejninger efter en dejlig og velfortjent sommerferie.

Bettina Bornkessel har været et smut i Sverie og Lasse Ahm har været nogle dage omkring Skagen og besøgt Svinkløv Badehotel i Jammerbugten. Begge er vi ladet op med ny energi til sensommerens opgaver og kurser.

Vi skal igang med en række kurser inden for kvalitetsledelse og auditering, den nye version af ISO 9001:2015-udgaven, ISO 16949 Automotive samt træning af medarbejdere i miljøledelse. Vi går et rigtigt spændende efterår i møde. 

LinkedIn.
Vi har brugt sommeren til at redesigne vores LinkedIn companyprofile med disse solbeskinnede billeder. Det er Josephine Ahm, som har stået bag fotografiapperatet. Vi takker for det!… Og vi er godt tilfredse med resultatet når nu motiverne er som de er :-).

TOPmanager®
Vores softwareløsning TOPmanager® går det forrygende med! Umiddelbart inden sommerferien lukkede vi to nye aftaler med spændende virksomheder. Aftalerne handler om, at medarbejderne fremover skal styre deres ledelsessystemer i TOPmanager®. Vi glæder os meget til at bistå disse nye kunder med at implementere TOPmanager®. Velkommen i gruppen af TOPmanager®-brugere!

Udvikling af HR-modul i TOPmanager®
Den 10. august går vi for alvor igang med at fastlægge de endelige specifikationer i det længe ventede HR modul. HR Modulet bliver en integreret del af TOPmanager®. De forskellige features er allerede fastlagt ligesom designet og integrationen med det øvrige system, så programmørerne skal igang på tasterne.

HR modulet bliver et sekundært system – som en slags modul – i TOPmanager® og er altså på ingen måde afgørende for de egentlige funktioner i styringen af kundernes ledelsessystemer, afvigelser, forbedringsforslag eller de øvrige features i TOPmanager®.

Vi forventer at gå i luften med det færdige HR Modul til efteråret og at vi har udrullet hele HR Modulet omkring november 2016. Vi har i forsommeren 2016 været ude og præsentere HR modulet via PowerPoint-præsentationer for udvalgte kunder og interessenter og tilbagemeldingerne har været meget begejstrede lige kundernes inputs har været givende i vores arbejde med udviklingen af softwaren.