Contech Automatic ApS er også gået over til TOPmanager®

af | 10. jul 2016 | Nyhed

Implementeringen af TOPmanager® har været en stor fordel for os, idet systemet giver os et godt overblik over samtlige dokumenter i vores KLS- og ISO 9001 ledelsessystem, der nemt tilpasses virksomheden.

 Den automatiske versionsstyring af dokumenterne gør det nemt at anvende systemet og at få formidlet ændringerne til resten af organisationen. Valget var ikke svært efter en flot præsentation af Lasse Ahm.

TOPmanager® har gjort det nemt og hurtig at oprette en afvigelse eller et forbedringsforslag for alle i organisationen, samtidigmed at de er blevet mere synlige for de ansvarlige, og minder os om at afslutte og følge op på disse i tide.

TASK manager har givet os et fantastisk overblik til planlægning, da vi har fået en komplet oversigt af alle service som kræver dato overvågning. Som KLS og sagkyndig virksomhed med lovpligtige eftersyn, kalibreringer og kunde eftersyn giver TASK manager netop det overblik med en god dokumentation, samt oplysninger om kommende aktiviteter.

Jeg kan kun anbefale andre at implementere TOPmanager®. Systemet er intuitivt og har været nemt at implementere.

TOPmanager® har sparet os for en masse tid og har været med til at gøre ledelsessystemet meget mere brugbart i hele organisationen, også når arbejdet foregår ude hos kunden.

Lene Stryg, Kvalitetskoordinator
Contech Automatic ApS

 

——

Læs mere om TOPmanager® her