Lene Stokholm Stryg

Hvem er jeg…

Jeg er født i Danmark den 10. februar 1970 og er bosat på Falster. Jeg er uddannet teknisk assistent i 1990 og har siden min uddannelse arbejdet som teknisk designer i ordreproducerende- og sagkyndige virksomheder som Nordic Sugar A/S, Toms Gruppen A/S, Contech Automatic ApS, LM Corn A/S og DI Teknik A/S. Jeg er uddannet Lead Auditor inden for kvalitets- og miljøledelse ISO 9001 + ISO 14001. 

Jeg har erfaring med softwaren TOPmanager®, KLS-, elevator- og andre kvalitetsledelsessystemer, design- og konstruktion, projektledelse, kundepleje og ordrekoordinering og indkøb ligesom jeg har arbejdet som gruppeleder for konstruktionsteams.

I 2023 startede jeg i Lasse Ahm Consult, hvor jeg i samarbejde med Lasse Ahm og andre konsulenter udvikler aktiviteter inden for LEAN, kvalitetsledelse, miljøledelse, arbejdsmiljøledelse, HACCP/ hygiejnestyring og fødevaresikkerhed, forretningsudvikling og projekt- og forandringsledelse.

Lead Auditor Kvalitets- og Miljøledelse, ISO 9001 + 14001, Feicon ApS (download certifikat
Teknisk designer (teknisk assistent) – Industri- og håndværkerskolene, Nykøbing F.
Intern Auditor – ISO 9001, Lasse Ahm Consult – (download certifikat
Ledelse i praksis, Organisation og arbejdspsykologi, Akademiuddannelsen, ZBC Næstved 

   

 

   

 

 

Kontakt os når vi sammen skal forbedre din kvalitetsledelse...