Referencer – kunderne udtaler…

ISO 9001-certificeringsproces i trygge hænder

Vi startede i HNC Group A/S i august 2014 arbejdet med at få implementeret et kvalitetsledelsessystem i virksomheden. Vi havde valgt at benytte Lasse Ahm Consult som konsulent i processen for at sikre at vi kom rundt om alle kravene i ISO. Det har været en stor glæde af arbejde sammen med Lasse Ahm og vi har følt os i trygge hænder igennem hele forløbet. Lasse Ahm er utroligt kompetent indenfor dette område og har formået at få gjort en svært og tung proces til noget som vi alle kan forstå og bruge til noget. Vi havde brugt lidt ekstra tid på at få systemet implementeret i organisationen så at alle var klædt godt på og forstod at bruge det. De interne audits som blev udført med Lasse som auditor gav også en god fornemmelse for at det arbejde vi havde lagt i implementeringen havde været godt givet ud. Det var med stor ro i sindet at vi tog imod den eksterne auditor i starten af september 2015. Audit gik utroligt godt og alle havde styr på deres arbejdsområder og de forretningsgange som er tilknyttet, så vi opnåede vores ISO certificering på den planlagte tid.
Vi kan kun på det varmeste anbefale Lasse Ahm som konsulent og har nydt godt af et godt samarbejde.
Stig Bergendorff, HNC Group A/S

Stjerner

Med Lasse Ahm som rådgiver og vejleder kan man trygt forlade sig på, at éns virksomheds ISO 9001-certificeringsprojekt bliver guidet sikkert i havn. Ud over at have et indgående kendskab til kravene i ISO 9001 har Lasse også stor indsigt i alle processer i en produktionsvirksomhed. Læg dertil et godt overblik, analytiske evner, ledelseserfaring og fremragende kommunikations- og samarbejdsevner – så er der taget højde for det hele og på bedste vis. Jeg kan kun varmt anbefale at benytte Lasse Ahm som samarbejdspartner i ISO-projekter.
Mette Kræmmer, Ikadan System A/S

Stjerner

Godt samarbejde medførte succesfuld ISO-certificering

I forbindelse med vores ISO 9001:2008 certificering har jeg arbejdet sammen med Lasse. Lasse bistod os i forbindelse med udarbejdelse af et kvalitetsledelsessystem, der levede op til kravene i ISO 9001-standarden samt i implementeringen af systemet. Lasse udviste stor forståelse for vores virksomhed, krav til produkter og til viden og vejledte os i den rigtige retning, så værdiskabelsen blev så stor som muligt. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasse, der med forretningsforståelse, en struktureret tilgang og en dejlig portion humor bidrog til at få os succesfuldt i mål.
Line Ladegaard, Ucomposites A/S

Stjerner

FSSC 22000 Fødevaresikkerhed

Hej Lasse, vi har været meget glade for muligheden for kurset Introduktion til FSSC 22000 på vores forskellige sites og har fået et rigtig godt udbytte af kurserne. Der har været rigtig mange positive tilbagemeldinger, så det har været en ren fornøjelse.
Janne Christensen, Royal Unibrew A/S

Stjerner

Hej Lasse. Det var et rigtig godt kursus, og jeg er sikker på at vi alle nu er bedre rustet til at gå denne FSSC certificering og hele HACCP arbejdet i møde. Og så er omgivelserne i Vordingborg jo helt fantastiske og skøn skøn udsigt. Meget afstressende :-).
Lotte Kristensen, Azelis A/S

Stjerner

HACCP og ISO 22 000 fødevaresikkerhed

Super tilfreds! (100% – topkarakter på alle 14 evalueringspunkter) “Jeg fik god indsigt i ISO 22000 standardens krav, god inspiration til at tage fat på revision af vores ledelsessystem. Jeg synes, at det samlede forløb på kursusdagen var det bedste for mig”.
Allan Nordskov Nielsen, Danapak Flexibles A/S

Stjerner

Meget tilfreds! (97,1% baseret på 14 spørgsmål) “Jeg fik en god forståelse sammen med andre kolleger af hvad vi med fordel kan arbejde videre med. Personligt var det bedste for mig på kurset gennemgangen af kravene i ISO 22 000 standarden”.
Maja Jensen, ROYAL UNIBREW A/S

Stjerner

Et SUPER GODT fundament for at fungere som intern auditor. Det bedste for mig var undervisningsformen!
Karen Helt Petersen, FORS A/S

Stjerner

Tak for fremsendte. Stor ros til dig for din gennemgang af Fødevaresikkerhed, HACCP og GMP. Alle deltagerne var positive og fik en forståelse for opgaven. 
Ken Jørgensen, Nordic Air Filtration A/S

Stjerner

Kvalitetsledelse & BRC Food – HACCP og fødevaresikkerhed

Mange tak! –  Ja, det har været nogle spændende og meget givtige dage. Kurset har allerede medført de første diskussioner med hensyn til vores nye tilbygning og udstyr. Alle har været meget positive efter kurset!
Marianne Tønder, ARDO A/S

Stjerner

Træning af interne auditorer – ISO/TS 16949 Automotive

Lyst til flere tilbud fra Lasse Ahm Consult. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til dette konsulentfirma. Meget tilfreds! (95,7% baseret på 14 spørgsmål) “Det bedste for mig på kurserne var det høje niveau, god stemning, aktive opmærksomme deltagere og spændende materiale” 
Lisa Seele, SAPA Precision Tubing Tønder A/S

Stjerner

Kurset var en introduktion til alle nye medarbejdere i ISO/TS 16949 standarden. Det var en briefing til mig selv og reflektion om, hvad vi kan gøre bedre. Det bedste for mig var helt klar gruppearbejdet efter hvert afsnit med fokus på hvad vi kunne gøre bedre.
Anne Marcussen, Mountain Top Industries A/S

Stjerner

Jeg fik den forventede indsigt ISO/TS 16949 standarden. Meget tilfreds! (100% baseret på 14 spørgsmål). Det bedste på kursusdagen var, at der var en god blanding af undervisning og debat. Jeg synes, at informationen var fyldestgørende.
Orly Christensen, Mountain Top Industries A/S

Stjerner

Kurset Introduktion til Cp, Cpk og AQL

Hej Lasse, det var et super godt kursus om Cp, Cpk og AQL.  Jeg har virkelig lært en masse på en meget behagelig og visuel måde. Du har været med til at danne en ny procesgruppe her i Novo, som taler samme sprog 😉.
Maria Sick Thomsen, Novo Nordisk A/S

Stjerner

Kursusdage med fokus på kvalitet, miljø, hygiejne og lean.

Kursusdage som gik op i en højere enhed. Vi blev provokeret og fik dagligdagens udfordringer sat i system. Supergodt med live-interviews af kunderne og udbytterigt med selvindsigt. Vi har efterfølgende haft adskillige succesfulde superaudits.
Hanne Heimdal, TOMS Gruppen A/S

 Stjerner

Miljøindsatsen er blevet styrket…

Tak for det! Kursusdagen med fokus på miljøledelse og fastlæggelse af miljømål for de enkelte sites var lige i skabet. Det var præcist det indhold jeg havde forventet og tilbagemeldingerne fra kollegerne har været gode! Alle er blevet klogere og fået et klarere billede af, hvad der præcist kræves i standarden – ISO 14 001.  
Roar Fabricius Mortensen, Jupiter Group A/S

Stjerner

“Guldborgsund Fysioterapi er blevet ramt af evolutionen…

Fra at være en virksomhed baseret på gammel kultur og ustruktureret ledelse er vi på vej til, at blive en toptunet moderne virksomhed. Ved hjælp af Lasse Ahm og hans professionelle konsulentvirksomhed har vi fået øjnene op for nogle enkle og ekstremt stærke redskaber. Redskaber som skaber ro, overblik og overskud.
Vi er på vej til at blive en LEAN virksomhed, hvor kun himlen er vores grænse!
Tusind tak for et godt kursus og de varmeste anbefalinger fra
Klaus Jørgensen, Guldborgsund Fysioterapi

Stjerner

Vi blev verdens første ISO 22 000 certificerede emballagevirksomhed…

“Lasse Ahm har med sit store engagement og sin vedholdenhed gennemført en lang række forbedringer indenfor kvalitets-, miljø- og hygiejneområdet på Panther Plast A/S. Lasse Ahm har sikret virksomhedens hygiejnecertificering efter ISO 22 000 – som den første emballagevirksomhed i verden – ligesom Lasse Ahm har været en vigtig ressource i personalerekrutteringen og fastlæggelse af virksomhedens strategi”.
Peer Møller Jensen, PANTHER PLAST A/S

Stjerner

 

Kurset Intern Auditor ISO 9001

Jeg har fået et godt kendskab til ISO og rollen som intern auditor. Det bedste for mig ved kurset var øvelserne. I det hele taget var det et rigtig godt kursus og en fantastisk kursusleder! 
Minoo Bakh, Den Regionale Sterilcentral, Rigshospitalet

Stjerner

Det har været 2 spændende og lærerige dage. Jeg føler mig meget bedre “klædt på” til at springe ud i at auditere på mit job. Det bedste for mig var en fantastisk underviser, som var god til at fastholde vores opmærksomhed. Godt med afveksling, godt kursusmateriale, hvor man selv kan tilføje notater.
Jannie Rasmussen, Amphenol Cabelcon ApS

Stjerner

To virkelig gode dage, hvor vi har fået en fælles referenceramme i auditorkorpset, fælles viden om ISO 9001 og auditorrollen. For mig var det bedste gennemgangen af ISO 9001-standarden, fordi vi havde et akut behov for den viden. Kurset ramte spot on, hvad jeg havde intentioner om at give vores interne auditorer, så tak for det.
Connie Nielsen, CCL Label A/S Speciality

Stjerner

Gode redskaber! Og gode øvelser, hvor man blev tvunget til brug af standarden her inden man skal hjem igen. Det bedste for mig var klart den aktive deltagelse og repetitionen på 2. dagen om morgenen. Jeg er tilfreds med læringen og fik meget ud af kurset.
Inaam Hafssah Mansha, AQUAPORIN A/S

Stjerner

Gode kursusdage, hvor jeg fik afmystificeret standarden og dagene har givet mig mod til at udføre audits. Jeg glæder mig faktisk!. Jeg fik mange gode inputs til relevante ting, som jeg skal hjem og arbejde med i helt aktuelle projekter. Det bedste for mig var quiz’en. Den var rigtig god! Jeg blev bevidst om at standarden ikke er rocket science!
Mette Andreasen, Københavns Lufthavne A/S

Stjerner

Tusind tak for et meget lærerigt kursus i de sidste to dage! Jeg glæder mig til at starte på de interne audits og lære endnu mere. Jeg fik en god overordnet viden og forståelse for standarden og praktiske råd og redskaber. Det bedste for mig var de praktiske informationer. 
Arisa Konishi, Dana-Seals A/S 

Stjerner

Kurset gav mig en bred indsigt i auditorrollen. Det bedste for mig var gennemgangen af standarden og den konstruktive debat mellem de forskellige afsnit og blandt alle deltagerne. Det var et helt fint kursus!
Jytte Rosenkrans, DKT A/S

Stjerner

Kurset gav mig mere ro til at varetage auditoropgaven. Det bedste for mig var at Lasse Ahm var en god underviser.
Diana Hyttel, IMPEX ApS

Stjerner

Jeg fik en opdatering i henhold til den nye standard (2015 versionen) og opfriskning på auditorrollen/attituden. Begge dage har grundliggende været yderst relevante med passende fordeling af pensum. Super godt og motiverende. Det kan ikke gøres bedre!
Ole Fisker, TITAN Lastvogne A/S

Stjerner

Jeg fik en god forståelse af hvad det vil sige at planlægge, forberede og afvikle audits, samt hvordan man kæder standarden sammen med systemet. Det bedste for mig var den begejstring, der udvises for emnet – det smitter!. Det hele var godt, da det hang så fint sammen – intet kan udelades.
Anne Damm, C&H System A/S

Stjerner

Intern Auditor kurset ISO 9001 har givet mig en bedre grundlag for at være Intern Auditor. Der er lavet en sammenkobling mellem TOPmanager® (vores ledelsessystem) og standarden. Det bedste ved dagene var helt klart sammenkoblingen mellem teori og praksis. Et super godt kursus!
Andrea Hansen, Palle Knudsen Kunststoffabrik ApS

Stjerner

Godt ping/pong imellem kursusleder og kursister. Godt med en mindre gruppe af kursister. Kurset har styrket mit kendskab til ISO 9001 og givet mig gode redskaber til at planlægge og afholde interne audits. 
Carsten Aagaard Olsen, MELITEK A/S 

Stjerner

Dette kursus gav mig et grundigt kendskab til gennemførsel af intern audit. Særlig rollespillet med “prøve-audits” sidst i forløbet var særligt udbytterigt for mig
Morten Røn Andersen, FINTEK A/S 

Stjerner

Kurset gav mig en bedre forståelse for kvalitetsledelsessystemet. Alt i alt et supergodt kursus. Der var et godt mix af gennemgang af standarden og vigtigheden af at have god kommunikation i audits.
Louise Even, Leica Geosystems Technology A/S

Stjerner

Kursusdagene gav mig køreplanen og andre værktøjer til praktisk at gå “i krig” med audits. Det bedste for mig var det gode materiale, som i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker. 
Kenneth Petersen, Tobidan-Bremsomat A/S 

Stjerner

Jeg føler mig helt klart bedre rustet til at gennemføre audits, da jeg har fået nogle brugbare værktøjer med mig. Det bedste for mig var den gode blanding af teori og praktiske øvelser. 
Zennie Bergkrantz, FREJA Transport og Logistic A/S

Stjerner

Kurset har givet mig mere i rygsækken så jeg som auditor kan lave en god og konstruktiv intern audit. Materialet og underviser var let forstålig. Det bedste for mig var måde der blev undervist på, så jeg har evalueret kurset med højeste tilfredshedscore på “5” på alle 14 evalueringspunkter. Har faktisk ikke rigtig forslag til hvordan kurset kunne blive bedre :-).
Sussi Schannong, Corning Optical Communications ApS

Stjerner

Kursusdagene gav mig god indsigt og oplæring i auditorrollen. Det bedste for mig var gennemgangen af standarden som gav mulighed for at se forbedringsområder og jeg kommer hjem fra kurset med en to-do liste. Informationen var fyldestgørende og i min evaluering af kurset ved afslutningen gav jeg 5 point ud af 5 mulige inden for alle kategorier af kurset, så jeg tog derfra og var 100% tilfreds med kurset.
Rikke Molter, Palle Knudsen Kunststoffabrik ApS

Stjerner

På kurset fik jeg et indblik i måden at imødekomme folk på når vi skal på intern audit samt måden at kommunikere på til forskellige mennesketyper. Det bedste var helt klart auditøvelsen på kursets sidste dag – den var super god! –  ligesom gennemgangen af god kommunikation i audits var godt.
Christel Krebs Flyger, Bisca A/S

Stjerner

Jeg fik meget bedre kendskab til rollen som intern auditor og værktjer til selv at blive bedre. Kurset gav motivation til at videreudvikle i egen virksomhed. For mig var gennemgangen af standarden samt kursusdelen om kommunikation klart det bedste ligesom cases tvang os ud i ukendte/uvante roller.
Charlotte Hansen, Sun Chemical A/S

Stjerner

Det har været et rigtig godt forløb, som jeg kan bruge konstruktivt i mit nye job. Jeg fik viden og tryghed til mit nye job som kvalitetskoordinator og intern auditor. Det bedste for mig var de praktiske øvelser, mennesketyper og auditredskaberne – det hele :-). 
Eva Flenstrøm, Oceaim ApS

Stjerner

Jeg fik på kurset et bedre overblik over de værktøjer, der kan hjælpe mig i auditorrollen samt en større motivation for at kunne auditere. Det bedste ved kursusdagene var rollespillene og emnet om forskellige mennsketyper.
Ester Hougaard Sørensen, Andreas Jennow A/S

Stjerner

Rigtig godt kursus, hvor man efterfølgende føler sig godt rustet til at holde intern audit hjemme i sin egen virksomhed. Bl.a “Typer af interne audits”… Systemaudits, produktaudits, procesaudits osv. vil blive en god hjælp til at få struktureret sin audit og komme godt i gang. Ligeledes vil jeg også fremhæve den afsluttende case.
Benny Hansen, Corning Cabelcon ApS

 Stjerner

Var på et specialkursus målrettet mig og min virksomhed og jeg var “spejlblank” da jeg kom, men er nu klædt rigtig godt på til det videre forløb med hensyn til interne audits. 
Thomas Mortensen, BroBizz A/S

 Stjerner

Kurset gav mig en masse ny viden. Jeg var helt “blank” da jeg mødte op, men føler mig nu godt forberedt til auditorrollen. Det bedste for mig var helt klart auditøvelsen.
Anders Konstenius, Naviair

 Stjerner

Et veltilrettelagt kursus, der gav god forståelse af ISO-9001 standarden. Vores rollespil med intern audit var “prikken over i‘et”, og man føler sig klædt på til at planlægge og gennemføre interne audits. Absolut et kursus der kan anbefales!
Gitte Madsen, Metal Work Danmark A/S

 Stjerner

Et velstruktureret kursus med en god og meget anvendelig kursusmappe – og Lasse Ahm er god til at få alle med!
Lise-Lotte Ringby, Ringby Regulatory Affairs

 Stjerner

Kurset Intern Auditor ISO 9001 var langt over mine forventninger, så jeg er meget tilfreds.
Jeg føler, at jeg har fået rigtig mange gode og relevante informationer.
Chanie Friis, PACCO A/S, Roskilde

 Stjerner

Intern Auditor kurset har gav mig indsigt i hvordan jeg laver audits fremover og indsigt i de mennesker jeg møder i auditeringen (forskelligheder) – ekstroverte/introverte og mismatchere. Det bedste for mig var da vi auditerede hinanden. Jeg gav topkarakter til såvel kursets indhold, kursusfaciliteter, forplejningen, undervisningsformen samt til Lassse Ahm som formidler. Jeg vil i høj grad anbefale dette kursus til mine øvrige forretningsforbindelser.
Chalotte Kølle Nielsen, Bisca A/S

 Stjerner

Kurset gav mig et godt indblik i mine kommende opgaver. Jeg er blevet godt testet på min duelighed. Kurset gav mig tillid til at jeg kan løfte opgaven. Det bedste for mig var den varierede og relevante undervisningsform. 
Bjørn Friborg, Seaborg Technologies ApS

Stjerner

Jeg fik god ballast til at komme igang med mine egne interne audits. Fin afveksling mellem tale og action. Rigtig god holdstørrelse. Overskueligt og mere personligt.
Marianne Møller, Hartmann Consult ApS

Stjerner

Kurset Introduktion til DS/EN ISO 9001:2015 – Den nye standard

Rigtig godt kursus (tilfredshedsscore på 100%)! – Den systematisk gennemgang og de konkrete værktøjer var klart det bedste for mig. Jeg har nu indblik/overblik og nogle konkrete brugbare værktøjer i bagagen.
Britta Olsson, Balance ApS

Stjerner

Godt overblik over indholdet i ISO 9001:2015! Også selvom jeg tidligere har deltaget på andre kurser! Jeg har fået bedre forståelse for mangler i vores nuværende system. Det bedste for mig var den praktiske tilgang og eksemplerne!
Linda Østberg, CP Kelco ApS

Stjerner

Jeg har på kurset fået meget bedre indblik i den nye standard og er nu langt bedre klædt på til overgangen. Det bedste på kurset for mig var den grundige gennemgang
Jimmi Højkilde, Supertech Agroline ApS

Stjerner

Kurset gav mig et bedre indblik og en god opdatering af de nye ISO 9001:2015 krav. Det bedste for mig var dialogen undervejs på kursusdagen. Tilfredshedsscore på 93,3%! 
Johnny Frank Anekjær, Willbrandt Gummiteknik A/S

Stjerner

Kurset gav mig en grundliggende viden om den nye standard, som jeg kan bruge i mit videre arbejde med at implementere den nye standard i vores håndbog. Det synes, at det bedst var vores fokus på forskellen mellem standarderne. Et godt og intensivt forløb/dag.
Eva Flenstrøm, Oceaim ApS

Stjerner

Kurset Introduktion til DS/EN ISO 14 001:2015 – Den nye standard

Jeg har på kurset fået stor indsigt i forskellen mellem den tidligere standard og kravene i den nye standard. Det bedste på kurset for mig var, at jeg fik klar og tydelig information.
Claus Højer, Mountain Top Industries A/S

Stjerner

Kurset Leverandøraudits 

Kurser har givet mig (Rune Stormly) værktøjer og inputs til de kommende leverandøraudits. Det bedste for mig var især at gennemgå forberedelse og planlægningen forud for en audit. Jeg (Peter Kristensen) er blevet klædt meget bedre på. Det bedste for mig var helt klart at jeg har fået meget bedre viden om hvordan man skal gøre. 
Rune Stormly og Peter Kristensen, Møller & Devicon A/S 

  Stjerner

Super kursus! Godt med små praktiske opgaver ind imellem. Det bedst for mig var “objektive beviser”. Læren om at forblive objektiv. Jeg har på kurset fået en positiv holdning til hvordan et audit/leverandørbesøg kan gennemføres så begge parter får noget at arbejde videre med.
Vivi Hass Andersen, ALPHA-elektronik A/S

  Stjerner

Kurset har givet mig en helt ny måde at lave audits på. det føles meget mere systematisk, overskueligt og professionelt. det bedste for mig var risikovurderingen. generelt et super godt kursus med rigtig god balance mellem det praktiske samt teoretiske. På intet tidspunkt “table” man tråden”
Katja Holstein, Novenco Building & Industry A/S

  Stjerner

Kurset tager både højde for virksomheder som skal i gang med leverandøraudits ligesom der er inspiration til dem som allerede er i gang. Vi har praktiseret leverandøraudits i en periode og kurset har givet mange nye idéer og guides til det vi gør i dag – specielt med hensyn til planlægning og struktur samt spørgeteknik, som er et vigtigt værktøj i audits.
Lars W. Olsen, Jupiter Group A/S

  Stjerner

Rigtig god dag med en MASSE LÆRDOM. Godt kursus til alle niveauer! Jeg har lært at sætte en “audit op”.
Emilie Pii Færch Jensen, Copenhagen Fertility Center

  Stjerner

Det bedste for mig var klart at jeg fik et langt større kendskab til værktøjer samt spørgeteknikker. “Man er klar til leverandøraudits efter dette kursus”!
Bo Jesper Nielsen, dnp denmark as

Stjerner

Kurset gav mig alle tiders værktøj som jeg vil benytte ikke kun ved de formelle og planlagte audits, men også ved de uformelle audits. Jeg fik kendskab til forskellige interviewteknikker og persontyper og fik et godt kendskab til linket mellem lederskab og kvalitet. Det bedst for mig var helt klart indsigten i auditplanen og forståelse for de forskellige interviewtyper.
Peter Kirkeby, Leica Geosystems Technology A/S

Stjerner

Kurset gav mig god indsigt i alle aspekter af leverandøraudits. det bedste for mig var helt klart undervisningsformen. God blanding af teori og praktik samt eksempler fra det virkelige liv.
Flemming Elmstrand, Novenco Building & Industry A/S

Stjerner

Kurset Miljøpilot® 

Hej Lasse,
Vi vil gerne sige tak for sidst. Det var to rigtig gode dage og vi lærte en masse! Også tusind tak for det tilsendte materiale.
Bitten S. Skriver, Tønder Forsyning A/S

Stjerner

Kurset – Lean Creator®

SUPER godt kursus med et fint mix af service og produktion. Godt deltagerantal, skønne lokaler og gode øvelse – meget udbytterigt!
Trine Jensen, SKAT Kundeservice

 Stjerner

Jeg takker på egne vegne, samt de kommentarer jeg har fået fra mine kollegaer, for et meget seriøst og udbytterigt kursus. Min kollega i Orehoved er allerede i fuld gang med både tavlemøder og 5S.
Ken Jørgensen, JUPITER GROUP A/S

 Stjerner

Kurset INNOVATION AUDITOR®…

Dejligt at være på kursus, hvor der er så meget at tage med hjem. Specielt godt med de praktisk øvelser. Nu kræver det øvelse derhjemme, men det er overskuelige ting at tage fat på. Det bliver helt sikkert godt.
Kirsten Heimdal, Nomeco A/S

 Stjerner

Super godt tænkt at koble Motivator, Facilitator og Kommunikator på auditrollen. Forklaringen om storytelling som værktøj var også super! Det var helt vildt godt, at I var åbne for holdinddelingen blev valgfri.
Maja H. Pedersen , Cook Medical

 Stjerner

 

         

Lasse Ahm Consult har løst opgaver for følgende samarbejdspartnere:

Lakrids By Bülow A/S • FREJA Transport & Logistics A/S • Rigshospitalet • Thrane & Thrane A/S • Ejner Hessel A/S • DKI Plast A/S • TOMS Gruppen A/S • STATOIL A/S • Howden Denmark A/S • GN Netcom A/S • Banedanmark • SKAT Kundeservice • Sunarc Technology A/S • Jupiter Group A/S • Metalcolour A/S • Corning Cabelcon ApS • SP Medical A/S • Sydslam A/S • Bureau Veritas Certification •  Novenco Group A/S • Dako Denmark • Damixa ApS • PBI Dansensor A/S • Maribo Medico A/S • Mercedes-Benz Forhandlerforening • Hjortholm Kostskole • Guldborgsund Fysioterapi •  IWA Consulting ApS • Holbæk Kommune, 4300 Holbæk • Louis Poulsen Lighting A/S • Nomeco A/S • Cook Medical ApS • HARIBO LAKRIDS A/S • Danish Malting Group AS/S • DOMS • Scanflavour A/S • Palle Knudsen Kunststoffabrik ApS • Ballerup Kommune • Rice A/S • Danske Spil • ORIGIO – MediCult Media • Næstved Kommune • Schneider Electric • Store Heddinge Dampvaskeri • Läntmannen Danpo • Kvickly • Landbrug & Fødevarer • Sun Chemical A/S • Svanholm.com • Andreas Jennow A/S • Emerson Process Management A/S • Contech Automatic ApS • HEJS.DK • Vordingborg Kommune • Holbæk Forsyning A/S • Apotekeren.dk • Tobidan-Bremsomat A/S • GEUS – De Nationale Undersøgelser for Danmark og Grønland • Naviair • Bisca A/S • Oceaim ApS • C.E.Andersen A/S • MELITEK A/S • HNC Group A/S • Copenhagen Fertility Center • ALPHA Elektronik A/S • Sun Chemical A/S • ROYAL UNIBREW A/S • DNV GL • COWI A/S  • Esbjerg Kommune • e-nettet A/S • OSK-Ship Tech A/S • SIMPSON STRONG-TIE® A/S • WILLBRANDT Gummiteknik A/S • Supertech Agroline ApS • ENDOTEST ApS

…og mange andre spændende virksomheder.

 

   

 

 

Kontakt os når vi sammen skal forbedre din kvalitetsledelse...