Interviews med ejerleder Lasse Ahm, Lasse Ahm Consult

Lasse Ahm Consult havde i sommeren 2022 besøg af Erhvervsforeningen Business Vordingborg, hvor journalist Søren Knudsen i en række af interviews med ejerleder Lasse Ahm hørte om detaljerne i virksomhedens rådgivning, hvordan certificering gør en forskel og om ledelsens overvejelser omkring virksomhedens nye domicil i Ørslev tæt ved Vordingborg. 

Ejerleder Lasse Ahm fortæller om rådgivning af virksomhedens kunder og om hvordan certificering gør en forskel.
Lasse Ahm Consult beskæftiger sig med rådgivning af kunder inden for en lang række af ISO standarder. Standarderne fastlægger rammerne for eksempelvis dokumenteret kvalitetsledelse, miljøledelse, fødevaresikkerhed og IT-sikkerhed. Lasse Ahm Consult hjælper kunderne med at opnå indsigt og certificering indenfor eksempelvis ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, AS 9100, FSSC 22000, ISO 27001. Virksomheden rådgiver kunder i hele Danmark og har også opgaver i de øvrige nordiske lande.
Optagelse og interview: Søren Knudsen, Business Vordingborg, juni 2022.

Ejerleder Lasse Ahm viser rundt og fortæller om virksomhedens nye domicil i Vordingborg
Bygningen var et tidligere et grøntsagspakkeri, men har forud for indflytningen gennemgået en omfattende renovering, så lokalerne fremstår funktionelle og indbydende.
Optagelse og interview: Søren Knudsen, Business Vordingborg, juni 2022.

Ejerleder Lasse Ahm fortæller om overvejelserne forud for virksomhedens nye placering tæt på Vordingborg
Overensstemmelse med virksomhedens brand, funktionalitet, æstetik og mulige P-pladser til kunderne var de bærende elementer for valg af placeringen, den funktionelle indretning og det smagfulde interiør. 
Optagelse og interview: Søren Knudsen, Business Vordingborg, juni 2022.

   

 

 

Kontakt os når vi sammen skal forbedre din kvalitetsledelse...