Vi søger en dygtig konsulent med erfaring i opbygning af ledelsessystemer

af | 16. okt 2022 | Nyhed

Vi søger en dygtig konsulent til at bistå vores kunder med opbygning af ledelsessystemer og interne audits

Med baggrund i din teoretiske ballast, erfaring og vores succesfulde fremgangsmåder skal du vejlede vores kunder i opbygningen af ledelsessystemer inden for ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, FSSC 22000 samt ISO 27001. 

Først og fremmest skal du have forretningsforståelse og evnen til at sætte dig ind i forskellige organisationsstrukturer og brancher og besidde evnen til at vejlede den enkelte organisation i at opfylde kravene i ISO standarder inden for kvalitet, miljø, fødevaresikkerhed og IT- og informationssikkerhed.

Læs hele stillingsopslaget her. 

Email din ansøgning vedlagt relevant materiale til nedenstående adresse, så hurtigt som muligt. Vi gennemfører løbende samtaler indtil vi har den rette kandidat til jobbet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Lasse Ahm Consult
Ugledigevej 103
4760  Vordingborg
Mail@lasseahm.dk

Mrk. Konsulent/Rådgiver

———————————————————————————————————————-

Fakta om softwareløsningen TOPmanager®

TOPmanager® er et smart og brugervenligt ledelsessystem til styring af al det du har brug for som certificeret virksomhed. Styring af dokumenter, afvigelser, forbedringsforslag, tilbagevendende opgaver som kalibrering, lovpligtige eftersyn, service og vedligehold etc. TOPmanager® indeholder også et risikostyringsmodul, et auditmodul, et HR-modul til styring af medarbejdernes kompetencer, mærkedage, faglige- og personlige mål samt et Infoboard for vidensdeling i organisationen. Se mere på www.topmanager.dk.

Fakta om Lasse Ahm Consult

Lasse Ahm Consult er en moderne konsulentvirksomhed. Vores kunder er mangeartede og inden for udvalgte brancher blandt de største i Danmark. Vi implementerer ledelsessystemer og sikrer, at vores kunder opnår deres ønsker inden for ISO-certificeringer. Vi uddanner og træner medarbejdere i disse standarder inden for alle brancher. Vi er et dynamisk team, hvor kundetilfredshed, troværdighed og fleksibilitet er nøgleord for os. Vi har høj faglighed og lægger vægt på kvalitet i vores ydelser og kursusmaterialer samtidig med at vi fejrer vores succes‘er og har det sjovt. Se mere på www.lasseahm.dk.