17. oktober 2022

Vi søger en dygtig konsulent til at bistå vores kunder med opbygning af ledelsessystemer og interne audits

Med baggrund i din teoretiske ballast, erfaring og vores succesfulde fremgangsmåder skal du vejlede vores kunder i opbygningen af ledelsessystemer inden for ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, FSSC 22000 samt ISO 27001. 

Først og fremmest skal du have forretningsforståelse og evnen til at sætte dig ind i forskellige organisationsstrukturer og brancher og besidde evnen til at vejlede den enkelte organisation i at opfylde kravene i ISO standarder inden for kvalitet, miljø, fødevaresikkerhed og IT- og informationssikkerhed.

Du skal trives ved at lede projekter, auditere, gennemføre GAP-analyser, træne medarbejdere og opsøge kunder. Du skal kunne møde ledelse og medarbejdere, hvor de er samt skabe gode relationer til dem. Du har flair for IT og kan forstå opbygningen af et ledelsessystem. Du skal bistå vores kunder til at få det maksimale udbytte ud af vores softwareløsning TOPmanager®. 

Vi forventer, at du har en grundlæggende teoretisk ballast og er opdateret Lead Auditor inden for ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000, IATF 16949 og/eller ISO 27001 eller tilsvarende standarder. Du har således grundlæggende indsigt i high level structure. 

Som person er du tillidsfuld. Troværdighed, struktur og orden i dine projekter er afgørende faktorer i Lasse Ahm Consult ligesom du skal besidde empati og forstå vores kunders forretninger – herunder krav i de forskellige brancher, styrker, risici og muligheder. 

I praksis har du opbygget flere ledelsessystemer og har erfaring med at gennemføre interne audits, leverandøraudits og/eller GAP-analyser samt at du kan dokumentere dine resultater.

Dine primære opgaver bliver at servicere vores kunder med rådgivning, auditering, vejlede i opbygning af ledelsessystemer samt undervise og træne brugere i TOPmanager®. Du vil også have flere praktiske opgaver så som opbygning af undervisningsmateriale, skrive faglige artikler og besvare spørgsmål i vores hotline. 

Stillingen kan være en deltidsstilling med 2-4 faste ugedage hos os eller den kan – ved den rette kandidat – fungere som en fuldtidsstilling. Dit arbejdssted vil være med udgangspunkt i vores nyindrettede lokaler i Ørslev ved Vordingborg. 

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer din erfaring, dine kompetencer og den omsætning du er i stand til at generere. 

Vi glæder os til samarbejdet – jo før jo bedre!

Ønsker du at høre mere om mulighederne er du velkommen til at kontakte direktør Lasse Ahm på telefon 56 29 72 36.

Email din ansøgning vedlagt relevant materiale til nedenstående adresse, så hurtigt som muligt. Vi gennemfører løbende samtaler indtil vi har den rette kandidat til jobbet. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Lasse Ahm Consult
Ugledigevej 103
4760  Vordingborg
Mail@lasseahm.dk

Mrk. Konsulent/Rådgiver

———————————————————————————————————————-

Fakta om softwareløsningen TOPmanager®

TOPmanager® er et smart og brugervenligt ledelsessystem til styring af al det du har brug for som certificeret virksomhed. Styring af dokumenter, afvigelser, forbedringsforslag, tilbagevendende opgaver som kalibrering, lovpligtige eftersyn, service og vedligehold etc. TOPmanager® indeholder også et risikostyringsmodul, et auditmodul, et HR-modul til styring af medarbejdernes kompetencer, mærkedage, faglige- og personlige mål samt et Infoboard for vidensdeling i organisationen. Se mere på www.topmanager.dk.

Fakta om Lasse Ahm Consult

Lasse Ahm Consult er en moderne konsulentvirksomhed. Vores kunder er mangeartede og inden for udvalgte brancher blandt de største i Danmark. Vi implementerer ledelsessystemer og sikrer, at vores kunder opnår deres ønsker inden for ISO-certificeringer. Vi uddanner og træner medarbejdere i disse standarder inden for alle brancher. Vi er et dynamisk team, hvor kundetilfredshed, troværdighed og fleksibilitet er nøgleord for os. Vi har høj faglighed og lægger vægt på kvalitet i vores ydelser og kursusmaterialer samtidig med at vi fejrer vores succes‘er og har det sjovt. Se mere på www.lasseahm.dk.