Vi indleder spændende samarbejde med Peter Trampedach, Trampe Part M Consult

af | 18. dec 2014 | Nyhed

Her på falderebet af 2014 har vi valgt at indgå et tættere samarbejde med Peter Trampedach og virksomheden Trampe Part M Consult. Peter Trampedach er uddannet Lead Auditor inden for AS 9100C og har stor erfaring med kvalitetsledelse, frigivelse og praktisk arbejde inden for flyindustrien – herunder EN/AS 9100C – Avision, Space and Defense. Vi glæder os til det nye samarbejde og forventer også en hel del aktivitet på området. 

Meget få personer i Danmark bisidder netop denne specialviden. Kravene til kvalitetsledelse i denne branche er store, men alle de virksomheder vi har arbejdet med indtil dato er kommet igennem nåleøjet – og det vil med stor sandsynlighed også kunne lykkes for dig og din virksomhed. Lasse Ahm og Peter Trampedach kan bistå med at opbygge og udvikle kvalitetsledelsessystemer, som kan stå på mål for certificering og dermed give din virksomhed adgang til disse markeder. Som leverandør eller underleverandør til fly, kampvogne og rumfart. Peter Trampedach indtræder som følge af det tættere samarbejde i vores Advisery Board i Konsulenthuset – se vores øvrige samarbejdspartnere her.

Leverandør til producenter af fly, kampvogne og rumfart er markeder, hvor der stilles store krav til præcision og produktkvalitet og hvor prisen derfor ofte er sekundær. Udbuddet af komponentleverandører i Danmark – og dermed konkurrenter – er ofte begrænset. Giv os et ring på 56 29 72 36 hvis du har interesse i og potentiale til at levere til flyindustrien, forsvaret eller til rumfartsindustrien.