Nye planlægningstavler

af | 24. mar 2015 | Nyhed

Så er vi klar til at tage vores nye planlægningstavler i brug. Vi sælger og fremstiller jo tavler til mange formål. Oftest er det ordre på specielle LEAN-tavler, hvor kunderne har ønsker om specielt design med eget firmalogo. Vi laver også taver til krævende miljøer så som slagterier og andre fødevarevirksomheder, hvor der er store krav til rengøring eller hvor der er fugtige miljøer.

Vores egne planlægningstavler er netop sat op i vores kontormiljø og skal hjæpe os med at bevare overblikket når det går hektisk til og det gør det ofte. Vi har mange aktiviteter i gang lige nu og det er vigtigt for os konstant, at have overblikket over igangværende opgaver og prioritere vores arbejdsindsats.

Specialdesignede tavler og standardmodeller

Vi designer og skræddersyr kundespecifikke tavler og har også en række standardtavler med fortrykte LEAN-redskaber. Mange af vores kunder vælger tavler med prioriteringsmatrix, fiskebensmodellen med handlingsplan, 5 x why eller et udvalg af de mange andre LEAN-redskaber.

Alle vores tavler er fremstillet i god kvalitet, med magnetisk overflade og en topliner så de kan holde til at blive rengjort igen og igen. Alle tavler leveres med penneholder.

*) Se vores store udvalg i webshoppen under LEAN-tavler.