Møde i IADK® – Netværket for Interne Auditorer i Danmark, Gruppe SJ-2

af | 16. mar 2023 | Nyhed

𝗘𝗻𝗱𝗻𝘂 𝗲𝗻 𝘀𝗽æ𝗻𝗱𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴! Gruppe SJ-2 mødtes den 16. marts, med overskrifterne “Hvordan får vi alle med” og “værdiskabende audits” på dagsordenen. På dagsordenen var også de nye muligheder med ChatGPT – www.openai.com – og vi forsøgte os med forskellige emner 😁.
Lasse Ahm havde netop spurgt Chat GPT om hvordan vi fik alle med i en forandring og her kom svaret promte:

1. Kommunikation:
Det er vigtigt at kommunikere åbent og ærligt med dine medarbejdere omkring forandringen. De skal forstå, hvad der sker, hvorfor det sker, og hvad det betyder for dem og deres arbejde. Sørg for at kommunikere klart og gentagne gange, og lyt også til dine medarbejderes bekymringer og spørgsmål.

2. Inkluder medarbejderne:
Involver medarbejderne i forandringsprocessen. Lad dem komme med input, ideer og forslag til, hvordan forandringen kan implementeres på en bedre måde. Dette vil give dem en følelse af ejerskab og ansvar for forandringen, og det kan også føre til bedre resultater.

3. Træning og uddannelse:
Sørg for at give medarbejderne den nødvendige træning og uddannelse for at kunne håndtere forandringen. Dette vil hjælpe dem med at føle sig mere sikre og kompetente i deres arbejde, og det vil også give dem mulighed for at bidrage mere til organisationen.

4. Belønninger og anerkendelse:
Anerkend medarbejdernes indsats og beløn dem for deres bidrag til forandringen. Dette kan motivere dem til at fortsætte med at arbejde hårdt og engagere sig i forandringen.

5. Ledelse og støtte:
Ledelsen skal være på forkant med forandringen og være i stand til at lede medarbejderne igennem processen. Det er også vigtigt at tilbyde støtte og ressourcer til medarbejderne, så de kan gennemføre forandringen på en effektiv måde.

6. Tålmodighed:
Forandringer kan tage tid og kræver tålmodighed. Sørg for at give medarbejderne tid til at tilpasse sig den nye situation og være åben for justeringer undervejs.

…Slet ikke noget dårligt bud fra ChatGPT på en brugbar løsning!

Se eller gense præsentationerne på siderne SJ-1 og SJ-2. Du finder dem på https://www.lasseahm.dk/netvaerket-iadk/.

Der var højt humør og spændende erfaringsudvekslinger på mødet.

Kunne dette faglige netværk også noget for dig, så kig forbi www.iadk.dk og læs mere eller tilmeld dig på kontaktformularen.

Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 29 72 36.