Inspirationsaften – Sådan tager du livet af virksomheden

af | 22. okt 2013 | Nyhed

Kom og få opskriften den 14. november kl. 16.00.

Mange virksomhedsledere gør hver dag en ihærdig indsats for at sikre virksomhedens vækst og overlevelse og mange af disse ledere er i virkeligheden på vej ud af planken med at holde fokus på den daglige drift, løsning af indkomne kundeopgaver og en vedholdende jagt efter vækst. De er kort sagt ved at tage livet af sig selv. Problemet er blot, at de ikke selv ved det, mener Jesper Adler, Domingus ApS.

Hvorfor gør de det og hvordan kan det undgås med blot få vigtige iagttagelser? Jesper Adler vil ved et utraditionelt og spændende arrangement hos Lasse Ahm Consult give svarene på:

• Hvordan man i virksomhederne opnår større økonomisk frihed
• Hvorfor styret vækst er bedre end ukontrolleret vækst
• Hvorfor likviditet er så vigtig• Hvordan virksomhedens bundlinje kan forbedres og
• Hvorfor selverkendelse er vigtig. 

Jesper Adler fortæller også om nogle af de helt konkrete redskaber, som sikrer at processen med fokus på ovenstående forbliver en succes.

Jesper Adler er Cand. Merc. Mot, ejendomsmægler og valuar og driver rådgivningsvirksomheden Domingus ApS og har gennem sine 25 år i den finansielle branche oplevet skæbnerne på nært hold. Han har erfaret, at det ofte er de samme problemstillinger, der går igen – uanset branche, virksomhedsstørrelse og antallet af medarbejdere. 

Lasse Ahm ser også de barske realiteter hos sine kunder og har derfor valgt at sætte fokus på dette spændende emne. ”Jeg har valgt at invitere Jesper Adler fra Domingus ApS til at fortælle om netop dette emne. Det er yderst relevant for mange virksomhedsledere og Jesper Adler er med sin store viden og indsigt i netop dette emne nok den mest kompetente rådgiver jeg har mødt på området” siger Lasse Ahm.

Der er altså lagt op til et spændende arrangement, hvor virksomhedsejere, virksomhedsledere og medarbejdere i ledende stillinger får inputs til, hvad de kan gøre, så netop deres virksomheder ikke havner i den samme kedelige situation som vi jo desværre allerede har set hos en række velrenommerede virksomheder.

Inspirationsaftenen er torsdag, den 14. november kl. 16.00 – 18.30 hos Lasse Ahm Consult på Solbakkevej 2 i Vordingborg. 
Arrangementet er gratis, men antallet af pladser er begrænset og mere end 30 deltagere har allerede tilmeldt sig arrangement og er altå sikker på at gå hjem med fornyet inspiration til den fremtidige vækst. Som afslutning på arrangementet er Lasse Ahm Consult vært ved et let traktement. 

”Erfaringsmæssigt bidrager disse aftener altid til ny inspiration hos deltagerne og åbner op for nye relationer, samarbejdsmuligheder og styrket netværk – og det vil både Jesper Adler og jeg meget gerne bidrage til” slutter Lasse Ahm.

Har du lyst til at deltage i arrangementet bedes du kontakte Lasse Ahm via mail@lasseahm.dk eller telefon 56 29 72 36.