CSR-Review® på Sørup Herregård, hvor stor opfindsomhed prægede konkurrencen arrangeret af Erhvervs- og selskabsstyrelsen.

af | 7. dec 2010 | Nyhed

Der var udlovet en 1. præmie på kr. 100.000,- og Lasse Ahm Consult deltog i konkurrencen med produktet CSR-Review®. Et elektronisk program som gør det nemt for alle virksomheder at skabe overblik, vurdere og evaluere alle deres aktiviteter inden for Corporate Social Responsability.

CSR-Review® giver virksomheder et reelt grundlag til at træffe beslutninger om værdien af de opnåede effekter og på baggrund af denne gennemgang at justere, fastholde og/eller initiere nye tiltag inden for CSR. Innovationskonsulent Josefine Campbell, Campbell Co havde bistået Lasse Ahm i konceptudviklingen af idéen.

Ialt deltog 54 virksomheder fra Region Sjælland i konkurrencen og dommerpanelet bestod af Mads Øvlisen, Tanja Ellis og Vincent Hendricks.

Det lykkedes desværre ikke Lasse Ahm Consult at løbe med førstepladsen i konkurrencen som velfortjent gik til Økoladen fra Vordingborg. Se præsentationen af CSR-Review® her

 

Vi hjælper brugere rundt omkring i verden…

𝗩𝗶 𝗵𝗷æ𝗹𝗽𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗱𝗮𝗿𝗯𝗲𝗷𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗿𝘂𝗻𝗱𝘁 𝗼𝗺𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝗮𝘁 𝗯𝗲𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗯𝗹𝗶𝗸𝗸𝗲𝘁 𝗼𝗴 𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲...