CSR-Review® på Sørup Herregård, hvor stor opfindsomhed prægede konkurrencen arrangeret af Erhvervs- og selskabsstyrelsen.

af | 7. dec 2010 | Nyhed

Der var udlovet en 1. præmie på kr. 100.000,- og Lasse Ahm Consult deltog i konkurrencen med produktet CSR-Review®. Et elektronisk program som gør det nemt for alle virksomheder at skabe overblik, vurdere og evaluere alle deres aktiviteter inden for Corporate Social Responsability.

CSR-Review® giver virksomheder et reelt grundlag til at træffe beslutninger om værdien af de opnåede effekter og på baggrund af denne gennemgang at justere, fastholde og/eller initiere nye tiltag inden for CSR. Innovationskonsulent Josefine Campbell, Campbell Co havde bistået Lasse Ahm i konceptudviklingen af idéen.

Ialt deltog 54 virksomheder fra Region Sjælland i konkurrencen og dommerpanelet bestod af Mads Øvlisen, Tanja Ellis og Vincent Hendricks.

Det lykkedes desværre ikke Lasse Ahm Consult at løbe med førstepladsen i konkurrencen som velfortjent gik til Økoladen fra Vordingborg. Se præsentationen af CSR-Review® her

 

Styrkelse af organisationen

𝗦𝘁𝘆𝗿𝗸𝗲𝗹𝘀𝗲 𝗮𝗳 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗻 Lasse Ahm Consult har pr. 1. februar ansat Lene Stokholm Stryg som...