TILLYKKE til en stolt virksomhed i Haslev

af | 24. jun 2015 | Nyhed

Vi ønsker ET STORT TILLYKKE med det flotte resultat! – Det lykkedes igen for en af vores kunder at opnå certificering i henhold til ISO 9001. 

Virksomheden blev certificeret af Bureau Veritas Certification som en del af en større tysk gruppecertificering (idet moderselskabet er tysk) og det lykkedes i dag at få kundens kvalitetsledelsessystem godkendt helt uden afvigelser. Rigtig flot gået! Det er de færreste virksomheder, som kan sole sig i den succes som det er, at blive godkendt uden en eneste anmærkning. 

I Lasse Ahm Consult har vi bistået virksomheden med rådgivning, opbygning af ledelsessystemet, implementering, træning af medarbejderne og audits – altsammen opbygget i henhold til den nye struktur i ISO 9001 standarden. En version af standarden, som ellers først træder i kraft i slutningen af 2015. Virksomheden er altså allerede nu godt rustet til fremtiden. 

Den store succes og det gode kendskab hos medarbejderne til ledelsessystemet skyldes et formidabelt samarbejde med virksomheden, hvor vi har gennemført en god proces og mærket stort fokus på fremdrift. Ligeledes har ledelsens store engagement og interesse i vores samarbejde omkring tilvejebringelsen af kvalitetsledelsessystemet haft stor effekt.

Godkendelser af ledelsessystemer uden afvigelser har Lasse Ahm Consult dog stor succes med. Vores seneste 5 certificeringer er alle gennemført uden at der er rejst afvigelser fra certificeringsselskabet. Det siger en masse om vores kunder – og en hel del om vores konsulentarbejde. 

Vi er stolte på vores kunders vegne!