Vi søger en dygtig, omhyggelig og energisk studentermedhjælper, som med al sit gå-på-mod har lyst og evner til at være en del af vores travle hverdag i Lasse Ahm Consult.

Topmoderne kontor- og kursusfaciliteter i Vordingborg.

Opgaverne vil variere og du vil derfor opleve både inspirerende opgaver som kedelige must-do opgaver. Men du kan være sikker på, at vi sætter stor pris på at alle opgaverne bliver løst. Afhængig af, hvad du har flair for kommer du til at arbejde med :

  • samling af vores kursusmaterialer
  • printopgaver
  • rengøring i henhold til fastlagte planer
  • test af vores softwareløsning TOPmanager®
  • indkøb til kurser
  • assistance til vores eksterne salgskonsulent på TOPmanager®
  • backup procedurer
  • kommunikation på vores sociale medie kanaler

Vores forventninger til dig…
Du skal være frisk og serviceminded, besidde evnen til at sætte opgaver i system og bevare orden og struktur omkring dig. Du skal kunne håndtere det ansvar, der følger med når du du får ansvaret for at løse opgaver, og du skal kunne levere den indsats du har lovet og til aftalt tid.

Vi lever af et godt samarbejde med vores kunder og alle er afhængige af hinanden. Du skal derfor kunne indgå i teams om løsning af opgaver, hvor din del kan være en vigtig brik for at den næste, som skal arbejde med opgaven kan tage over og kunden bliver tilfreds. 

Vi ser gerne at du har kørekort, men det er ikke en betingelse.

Det kan du forvente, når du er studentermedhjælper hos os…
Du vil få indsigt i rådgiverbranchen, i ledelsessystemer og i standarder og du vil få et godt kendskab til mange forskellige brancher, som arbejder med kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, medicinsk udstyr, rumfart og meget mere. 

Vi er afhængige af, at være effektive, arbejdsomme og altid levere det vi har lovet vores kunder. Det er naturligvis med til at danne rammerne for den hverdag du vil få som en del af Lasse Ahm Consult. 

Arbejdstiden er to formiddage á ca. tre timer. Det er et plus, hvis du kan være fleksibel og vi tilbyder naturligvis også fleksibilitet i forhold til perioder med eksaminer og lignende. Din kontaktperson og mentor bliver konsulent Bettina Bornkessel. 

Vi forventer du kan starte snart, men venter gerne på den rette. 

Du kan høre mere om jobbet på telefon 56297236. 

Din skriftlige ansøgning, hvori du beskriver hvorfor vi skal vælge dig samt medsender relevant materiale, bedes du sende til os på mail@lasseahm.dk. Vi vil bede dig om IKKE at møde op for at aflevere ansøgningen, men vente indtil vi kontakter dig når vi har læst materialet igennem.

Når du søger jobbet accepterer du samtidigt, at vi gemmer dit navn og dit materialet 6 måneder efter modtagelse af din ansøgning.