Stigende interesse på ønske om certificeringer – ISO 9001, ISO 14 001, ISO 22 000, BRC FOOD m.fl

af | 29. jul 2010 | Nyhed

Vi fornemmer en stigende interesse hos virksomheder over hele landet på at blive certificeret efter de internationale ISO standarder. Specielt ISO 9001 (kvalitetsstyring) og ISO 14 001 (miljøledelse) har nærmest oplevet en renæssance og fornyet opmærksomhed. Vi vurderer, at den øgede interesse i at blive certificeret sker med baggrund i den aktuelle markedssituationen. Virksomhederne ønsker oftest, at anvende disse ledelsesværktøjer til at strukturere deres arbejde med kvalitet, miljø, projektledelse, fødevaresikker mm. ligesom det er positivt overfor kunderne, at kunne dokumentere sit ledelsessystem. En række brancher mærker det som øgede kundekrav, at kunne dokumentere sit ledelsessystem.

GAP-analyser. I Lasse Ahm Consult har vi specialiseret os i at lave GAP-analyser, der kortlægger det gab der er mellem det niveau virksomheden er på i dag og de initiativer som yderligere kræves af den enkelte virksomhed for at kunne opnå certificering. I kundens samarbejde med os hjælper vi kunden gennem hele processen. Fra introduktion af kravene i standarderne og frem til certificeringen. Vi hjælper også med at uddanne og træne medarbejdere i virksomheden. Vores specialer er GAP-analyser inden for standarderne ISO 9001 (kvalitet), ISO 14 001 (miljø), ISO 13485 (kvalitet – medicinsk udstyr), ISO 22 000 (Fødevaresikkerhed) samt BRC Global Standard (kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed). Vi udfører også GAP-analyser inden for andre standarder.

Priser At gennemføre en GAP-analyse med tilhørende auditrapport (dokumentation) samt et afklarende møde med virksomheden om hvordan de kommer videre efter GAP-analysen koster oftest mellem kr. 8.000,- og 14.000,- inklusiv forberedelse, auditering, dokumentation og afklarende møde. Kunden står efter besøget med en værdifuld information og vælger herefter om de ønsker at gå videre i samarbejdet med os mod en mulig certificering. Prisen er afhængig af, hvor virksomheden er placeret i landet ligesom prisen også er afhængig af virksomhedens aktuelle ledelsesystem og hvilken standard, der ligger til grund for GAP-analysen. En GAB-analyse er altså et super godt redskab til at vurdere omfanget af arbejdet før en mulig certificering.

Yderligere info

Har du interesse i at høre mere om indhold og priser på GAP-analyser, interne audits m.v. er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 29 72 36.