Præsentation for ZBC Vordingborgs 3. års elever på Økonomi- og Innovationslinjerne

af | 9. nov 2018 | Nyhed

Fredag, den 9. november var Lasse Ahm på besøg til den årlige undervisning for 3. års eleverne på ZBC Vordingborgs Økonomi- og Innovationslinjer.

Hovedtemaet for undervisnigen er LEAN – Kort fortalt. Målet med undervisningen er at give eleverne praktisk viden og indsigt i mulighederne ved at anvende LEAN som optimeringsredskab i mange forskellige organisationer.

Ved præsentationen kommer Lasse Ahm igennem baggrunden for LEAN, hvordan det anvendes i organisationer ligesom Lasse Ahm har en række konkrete eksempler med fra virksomheder, hvor han selv har medvirket som konsulent ved implementeringen af LEAN. 

Eleverne får på egen krop lov at smage på LEAN ved at kortlægge en proces, hvorefter de skal trimme processen og bortskære unødvendigt spild i processen. 

  

LEAN Ordbog

Som en del af elevernes undervisningsmateriale indgår LEAN Ordbog’en som Lasse Ahm Consult har udgivet på baggrud af Lasses tur til Japan tilbage i 2010. Her besøgte han en række fabrikker, som alle arbejdede med LEAN-principperne ligesom han deltog i workshops arrangeret af produktionsansvarlige ledere fra flere af Toyotas fabrikker i Toyota City i det sydlige Japan.

LEAN Ordbog’en indeholder beskrivelse af 74 begreber inden for LEAN og kan erhverves kr. 50,00 i Webshoppen  hos Lasse Ahm Consult eller ved kontakt til Lasse Ahm Consult på telefon 56 29 72 36.