LEAN i projektledelse – virksomhedsbesøg

af | 21. aug 2011 | Nyhed

Som kommende partner i DanskLEAN har jeg fornøjelsen at invitere dig til det næste Lean-netværksmøde arrangeret af DanskLEAN. Sæt X i kalenderen allerede nu! Programmet udsendes så snart alle detaljer ligger fast, men jeg er allerede nu sikker på, at dette møde kan være interessant for dig.

Det næste netværksmøde afholdes den 27. september hos Haldor Topsøe i Frederikssund. På mødet vil der blive sat fokus på Lean i projektsammenhæng. Der mangler den sidste tilretning af programmet, men det ligger fast, at dagen vil indeholde en præsentation af, hvordan Haldor Topsøe arbejder med Lean i projektsammenhæng og med Lean-ledelse. Derudover vil der være nogle praktiske opgaver, og vi får mulighed for at se forskellige tavler og brugen af A3.

Prisen for at deltage i netværksmødet er kr. 1.050,00 pr. excl. moms pr. deltager.

Netværksmøderne er altid velbesøgt og tidligere virksomhedsbesøg har været hos Radiometer, Novo Nordisk, Coloplast, Københavns Kommune m.fl. Altid spændende virksomheder, som har gode erfaringer med at arbejde med Lean.

Som altid tilstræber DanskLEAN en dag, hvor du er velkommen med spørgsmål, fortælle om succeshistorier, fremvise gode eksempler osv.

Kender du en anden person, der kunne have udbytte af dagen, eller har du ikke selv mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende invitationen videre.

Tilmelding sker til undertegnede. Send mig en mail og jeg sender dig det endelige program så snart det ligger helt fast.

Har du spørgsmål til arrangementet eller andre spørgsmål om LEAN er du meget velkommen til at kontakte mig på trelefon 56 29 72 36 eller 29 90 90 36.