Lasse Ahm Consult flytter til foråret

af | 1. jan 2022 | Nyhed

PRESSEMEDDELELSE

”Lasse Ahm Consult vil fortsat være beliggende i Vordingborg selvom vores placering i virkeligheden kunne være hvor som helst, idet vores kunder kommer fra hele Danmark. En stor del af vores rådgivningsaktiviteter foregår oftest hos vores kunder eller via online-møder” oplyser Lasse Ahm.

På Solbakkevej i 13 år
Lasse Ahm flyttede i 2008 år sin rådgivningsvirksomheden Lasse Ahm Consult til 1. salen af Solbakkevej 2 i Vordingborg. Den ikoniske ejendom har gennem en årrække været til salg, så meddelelsen om at den 115 år gamle ejendom ville skifte hænder og at Lasse Ahm Consult derfor skulle flytte sine aktiviteter efter 13 år, har derfor været kendt igennem et stykke tid.

”At forblive på Sydsjælland har været vigtigt for os. I smukke omgivelser og tæt på motorvejen, så det forsat er nemt for vores kunder og os selv at køre både syd- og nordpå” oplyser Lasse Ahm.

Uddannet mange interne auditorer
”Vi har på vores kurser uddannet over 500 interne auditorer gennem årene, så at kunne tilbyde vores egne kursusfaciliteter med nem adgang og optimale parkeringsmuligheder er vigtigt for os. Det får vi indfriet i vores nye faciliteter på Ugledigevej, som vi flytter til i foråret” siger Lasse Ahm.

”I de kommende måneder bliver indretning, gulve, lys og lyd optimeret. Så vi glæder os til at flytte til topmoderne faciliteter med god plads indrettet med et nyt og moderne look. Her kommer vi til at tage imod kunder, kursister, netværksdeltagere og samarbejdspartnere i mere tidssvarende rammer. Desuden bliver vores nye kontor kunde- og handicapvenlig idet lokalerne er placeret i stueplan” fortsætter Lasse Ahm med et smil.

Rådgivning og software
”Som virksomhedskonsulenter er vi involveret i mange typer af rådgivningsopgaver og senest har vi i samarbejde med Femern Change Zealand og Business Lolland Falster rådgivet en række lokale virksomheder i forbindelse med Femern Bælt-konsortiernes indkøbsportaler. Flere af disse virksomheder har efterfølgende opnået den succes at blive leverandører til det store anlægsprojekt. 

”Med vores softwareløsninger har vi til gengæld brugere og kunder i stort set hele verden og det er sjovt at bidrage til at sætte Sydsjælland på verdenskortet. Corona-situationen har faktisk bidraget positivt i samarbejdet med brugerne i udlandet. Det fungerer rigtig fint gennem onlinemøder selvom tidsforskellene skal tænkes ind i planlægningen” supplerer konsulent Bettina Bornkessel, som primært arbejder med virksomhedens hotline til brugerne.

Ingen repræsentative erhvervslokaler i 4760-området
På spørgsmålet om det har været en udfordring at finde erhvervslokaler i Vordingborg Kommune, svarer Lasse Ahm: ”Ja, der er stort set ingen repræsentative erhvervslokaler i Vordingborg, men gennem mit netværk lykkedes det at finde en meget lydhør samarbejdspartner, som tilbyder os helt optimale muligheder.

De seneste 3 år har Lasse Ahm med mellemrum været i dialog med Vordingborg Kommune om køb af forskellige ejendomme uden dog at nå frem til en løsning. ”Jeg tror på, at en stor del af succesen i eksempelvis Ikast-Brande, Silkeborg og Hedensted Kommuners høje rating i erhvervsmålingerne jo netop kendetegnes ved et stort og oprigtigt fokus på, hvordan kommunerne lykkes med erhvervslivet”.

”Måske det netop etablerede §17.4 Erhvervsudvalg kan bidrage til at skabe attraktive rammevilkår med flere virksomheder og jobs til følge. Flere medarbejdere i de private virksomheder bidrager med større vækst og indtjening til kommunen til stor gavn for hele lokalsamfundet. Det er et afgørende fokus for at kunne fastholde og tiltrække vidensvirksomheder til kommunen” slutter Lasse Ahm.

Læs journalist Jens-Christian Borre Larsen, Sjællandske Mediers artikel efter et kort interview med Lasse Ahm.