Kursus Intern Auditor ISO 9001 – Kvalitetsledelse

af | 15. mar 2015 | Nyhed

Vi uddanner et nyt hold interne auditorer den 14. og 15. april i Vordingborg. Vi har 3 pladser tilbage.

Kurset giver dig et grundigt kendskab til teknikker og metoder til at udspørge og afdække om medarbejdernes praksis er i overensstemmelse med kvalitetsledelsessystemet og kravene i ISO-standarden. Vi ser på de menneskelige egenskaber hos auditor ligesom du får praktiske redskaber til forberedelse, gennemførsel og rapportering. Du bliver introduceret til flere typer af audits lige som vi fokuserer på identifikation af forbedringer. Vi træner auditsituationen og alle oplever at auditere eller at blive auditeret. Alle kursister der auditerer får personlig feed back, så du er godt klædt på når du forlader kurset. Træningssituationen er meget givende og gør, at du er langt mere sikker når du efterfølgende skal auditere i din egen organisation.

Kurset henvender sig til:

Ledere og medarbejdere, som fremover skal planlægge og gennemføre interne audits i virksomheder med et kvalitetsledelsessystem. 
Kurset kræver ingen forudgående kendskab til ISO 9001 eller andre ledelsesstandarder.

Læs mere og tilmeld dig her

Vi gennem årene uddannet flere hundrede interne auditorer og du kan på siten “Referencer” læse, hvad vores kunder synes om vores kurser.