Kurset Intern Auditor lige om hjørnet

af | 12. feb 2012 | Nyhed

Kurset Intern auditor afholdes næste gang i Vordingborg den 27. og 28. marts og der er stadig ledige pladser.

På kurset gennemgår vi kvalitetsledelsesstandardens mange krav, vi arbejder med auditors rolle før, under og efter auditeringen, du får redskaber til at sikre at du ikke er i tvivl når du skal rejse en afvigelse lige som vi sikrer at du skaber de bedste rammer for den gode audit. Vi arbejder også med hvordan du skaber god kommunikation i audits.

Lasse Ahm Consult har trænet og uddannet over 300 auditorer gennem de seneste år og kurset Intern Auditor ISO 9001 er et af vores mest populære kurser. Du kan læse mere om kurset her hvor du også kan tilmelde dig elektronisk.

Vores kunder siger om kurset Intern Auditor ISO 9001:

Jeg fik meget bedre kendskab til rollen som intern auditor og værktjer til selv at blive bedre. Kurset gav motivation til at videreudvikle i egen virksomhed. For mig var gennemgangen af standarden samt kursusdelen om kommunikation klart det bedste ligesom cases tvang os ud i ukendte/uvante roller.
Charlotte Hansen, Sun Chemical A/S

Jeg fik på kurset et bedre overblik over de værktøjer, der kan hjælpe mig i auditorrollen samt en større motivation for at kunne auditere. Det bedste ved kursusdagene var rollespillene og emnet om forskellige mennsketyper.
Ester Hougaard Sørensen, Andreas Jennow A/S

Rigtig godt kursus, hvor man efterfølgende føler sig godt rustet til at holde intern audit hjemme i sin egen virksomhed. Bl.a “Typer af interne audits”… Systemaudits, produktaudits, procesaudits osv. vil blive en god hjælp til at få struktureret sin audit og komme godt i gang. Ligeledes vil jeg også fremhæve den afsluttende case.
Benny Hansen, Corning Cabelcon ApS

Læs hvad andre kunder siger om dette kursus her….