Kurset INNOVATION AUDITOR®

af | 30. jun 2010 | Nyhed

Et målrettet kursus for kvalitets- og miljøchefer og erfarne auditorer. Dette kursus giver dig mange nye kompetencer du kan bruge i dine audits og det giver dig redskaberne til at motivering og begejstre resten af dit auditteam. Kurset er det første af sin art i Danmark, hvor vi arbejder intenst med forbedringer og innovation.
Vi sætter fokus på begreberne: Den nye auditor, Motivation & ejerskab, Facilitatorroller samt rollen som god Kommunikatør.
Som chef eller erfaren auditor bliver du klædt på til at gennemføre forandringsprocesser i hele virksomheden og du lærer, hvordan du sikrer at medarbejderne tager ejerskab for kvalitetsstyringssystemet samt hvordan du med stor effekt kan fungrere som kvalitetskonsulent  for hele organisationen.

På kurset får du redskaberne, som du kan anvende til at motivere andre til at skabe effektive og varige forbedringer. Vi træner dig i en kombination af ledelsesværktøjer, coachingteknikker og effektive kommunikationsredskaber. Det giver dig øget gennemslagskraft overfor ledelse og medarbejdere.
En helt ny tilgang til audits!

Læs her hvad vores deltagere mener om kurset INNOVATION AUDITOR®:

 

Godt tænkt at koble Motivator, Facilitator og Kommunikator på auditrollen. Forklaring om storytelling som værktøj var super!
Det var helt vildt godt, at I var åbne for holdinddelingen blev valgfri.
Maja H. Pedersen , Cook Medical

Specielt godt var afprøvning af diverse værktøjer og den åbne dialog på tværs af deltagerne.
Marianne Tønder, HARIBO LAKRIDS A/S

Dejligt at være på kursus, hvor der er så meget at tage med hjem.
Det kræver øvelse, men det er overskuelige ting at tage fat på.
Kirsten Heimdal, Nomeco A/S

Antallet af deltagere og kombinationen af brancher gav god energi!
Det at se auditors rolle på en ny måde og få inspiration til hvordan det kan gøres anderledes giver nye muligheder for forbedringer!
Anita Kvistgaard, Cook Medical

 

Har du god erfaring med auditering eller er du allerede Lead Auditor er kurset INNOVATION AUDITOR® helt sikkert noget for dig. Kontakt os for at høre mere…