Interne auditorer var samlet i Vordingborg

af | 15. sep 2022 | Nyhed

Netværksgruppen IADK – Interne Auditorer i Danmark – SJ-2 var samlet i Lasse Ahm Consults nye lokaler den 15. september. Mødet havde fokus på “Produktudvikling – herunder risikoanalyser” og “Outsourcing”.

Der var livlig debat i de 2 workshops, hvor der blev udvekslet mange erfaringer og opsummeret med gode tips og tricks. Lasse Ahm fra Lasse Ahm Consult faciliterede processerne undervejs.

Der var naturligvis også tid til hverdagens udfordringer og erfaringsudveksling og networking. Ofte deles der erfaringer, modeller, skitser eller gode metoder og redskaber mellem deltagerne under eller efter møderne.

Har du også lyst til at deltage?

Kunne dette netværk også være noget for dig så giv os et kald på telefon 56297236 for at høre mere om mulighederne for at deltage eller læs mere om netværket IADK – Interne Auditorer i Danmark her. 
Vi lægger vægt på, at netværket er et praktikernetværk, så vi ser gerne at du praktiserer kunsten at auditere – enten internt eller hos leverandører.
Vi har fokus på kvalitets (ISO 9001), Miljøledelse (ISO 14001), Medical Device (ISO 13485), Food Safety (FSSC 22001), Arbejdsmiljø (ISO 45001) og Energiledelse (ISO 50001).
Foto: Cristina C. Landt