Inspirationsaften om projektledelse… En disciplin i sig selv

af | 9. sep 2014 | Nyhed

Lasse Ahm Consult er igen vært ved en inspirerende aften den 9. oktober , hvor disciplinen “projektledelse” sættes på dagsordenen. Alle virksomheder har projekter. Lige fra det lille rejsebureau med to ansatte til den store industrivirksomhed med flere hundrede ansatte. Det kan være projekter, som drejer sig om udvidelse af virksomheden, flytning af produktionsudstyr, opstilling af nye maskiner, ændringer i driften, indkøring af robotter, implementering af nyt IT – Vi kender det alle sammen!

Download invitationen som pdf-fil her.

Det forventede udbytte af projektet er oftest meget konkret, men vejen dertil kan være både snørklet og risikofyldt og derfor er selve forberedelsen og ledelsen af projektet afgørende for succes’en.

 ”God projekteledelse er en udfordring i mange virksomheder, så derfor har jeg valgt at sætte fokus på denne vigtige disciplin” siger virksomhedskonsulent Lasse Ahm fra Lasse Ahm Consult og fortsætter; ”Ved at deltage i inspirationsaftenen – som iøvrigt er gratis – kan du imødegå mange af faldgruberne, der koster dyrt i forsinkede projekter, kapitalbinding, frustrerede medarbejdere og skuffede kunder og ejere”

Lasse Ahm har alliereret sig med cand. mag., MPM og certificeret projektleder Mikkel Lundstrøm fra Unik Consult, som vil fortælle om sine mangeårige erfaringer med projektledelse. Mikkel Lundstrøm tilbyder undervisning, coaching og rådgivning indenfor projektledelse. Blandt andet med udgangspunkt i IPMA, PMI og Prince2®.

Mikkel Lundstrøm præsenterer nogle af de metoder og værktøjer, som med fordel kan anvendes  gennem hele projektets livsforløb fra projektidéen fødes til det afsluttede projektet evalueres. Mikkel Lundstrøm kommer også ind på vigtigheden af, at tage hånd om den menneskelige faktor i forbindelse med projektledelsen. Aftenen byder på inspiration og konkrete værktøjer, som deltagerne kan tage med hjem og anvende i ledelsen af deres egne projekter. Mottoet for aftenen er ”God projektledelse skaber succes undervejs i hele projektforløbet – og giver dig ro i maven som projektleder”.

Arrangementet finder sted torsdag, den 9. oktober 2014 kl. 16.00 – 18.30 på Solbakkevej 2 i Vordingborg. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og antallet af pladser er begrænset. Tilmelding kan ske på mail@lasseahm.dk.

Som afslutning på inspirationsaftenen er Lasse Ahm Consult vært ved et let traktement.