I Lasse Ahm Consult sælger og fremstiller vi planlægningstavler til mange formål. Oftest er det ordre på specielle LEAN-tavler, hvor kunderne har ønsker om specielt design med eget firmalogo. Vi laver også tavler til krævende miljøer så som slagterier og andre fødevarevirksomheder, hvor der er store krav til rengøring eller hvor der er fugtige miljøer.

Har du også behov for at bevare overblikket når det går hektisk til – det har de fleste. Og vores erfaring er at elektroniske systemer kan være godt for den enkelte systemer, men når der skal samarbejdes og findes løsninger i fællesskab, så er det store visuelle tavler der er brug for.

Når man som ledelse har mange mange aktiviteter er det vigtigt konstant, at have overblikket over igangværende opgaver og prioritere arbejdsindsatsen og fremdriften.

Specialdesignede tavler og standardmodeller

Vi designer og skræddersyr kundespecifikke tavler og har også en række standardtavler med fortrykte LEAN-redskaber.

Mange af vores kunder vælger tavler med prioriteringsmatrix, fiskebensmodellen med handlingsplan, 5 x why eller et udvalg af de mange andre LEAN-redskaber.

 

Alle vores tavler er fremstillet i god kvalitet, med magnetisk overflade og en topliner så de kan holde til at blive rengjort igen og igen. Alle tavler leveres med penneholder.

*) Se vores store udvalg i webshoppen under LEAN-tavler.