Fødevaresikkerhed ISO 22 000, BRC & HACCP

af | 19. jan 2013 | Nyhed

Vi har oprettet en speciel side som omhandler kvalitetsledelsessystemer for styring af fødevaresikkerhed – herunder ISO 22 000 og BRC- standarderne. Vi har også detaljeret skrevet om HACCP-principperne.

Du kan downloade et nyt infoblad om netop HACCP – historien bag samt om de 7 principper for at udarbejde en HACCP-plan. Du finder de nye sider ved at klikke på “Kvalitetsstyring” og videre under punktet “ISO 22 000 Kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed”.

Du kan også gå direkte til siden om fødevaresikkerhed her.

God læselyst!

Vi hjælper brugere rundt omkring i verden…

𝗩𝗶 𝗵𝗷æ𝗹𝗽𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗱𝗮𝗿𝗯𝗲𝗷𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗿𝘂𝗻𝗱𝘁 𝗼𝗺𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝗮𝘁 𝗯𝗲𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗯𝗹𝗶𝗸𝗸𝗲𝘁 𝗼𝗴 𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲...