Fødevaresikkerhed ISO 22 000, BRC & HACCP

af | 19. jan 2013 | Nyhed

Vi har oprettet en speciel side som omhandler kvalitetsledelsessystemer for styring af fødevaresikkerhed – herunder ISO 22 000 og BRC- standarderne. Vi har også detaljeret skrevet om HACCP-principperne.

Du kan downloade et nyt infoblad om netop HACCP – historien bag samt om de 7 principper for at udarbejde en HACCP-plan. Du finder de nye sider ved at klikke på “Kvalitetsstyring” og videre under punktet “ISO 22 000 Kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed”.

Du kan også gå direkte til siden om fødevaresikkerhed her.

God læselyst!

Styrkelse af organisationen

𝗦𝘁𝘆𝗿𝗸𝗲𝗹𝘀𝗲 𝗮𝗳 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗻 Lasse Ahm Consult har pr. 1. februar ansat Lene Stokholm Stryg som...