Flyt din bundlinje med LEAN

af | 26. maj 2010 | Nyhed

Lasse Ahm holdt foredrag den 26. maj fra kl. 17.00 – 18.30 i MaxBanks afdeling i Vordingborg. Interesserede erhvervskunder fra vidt forskellige brancher var mødt op for at høre hvad LEAN kunne bidrage med på bundlinjen i netop deres forretning. Principperne og historien bag LEAN blev præsenteret ligesom nogle af de vigtigste redskaber Lasse Ahm anvender når han hjælper med at implementere LEAN blev gennemgået. LEAN er lige relevant i såvel service- som produktionsvirksomheder.
Det blev et par hyggelige timer, hvor Lasse Ahm også viste eksempler på virksomheder fra vores egen region. Arrangementet sluttede med et let traktement, hvor MaxBank var vært mens der blev netværket.
Præsentationen var den 2. ud af i alt 6 foredrag for erhvervskunder og andre interesserede i Sydsjælland. Har du lyst til at høre yderligere om de øvrige 4 arrangementer, hvor Helle Bertram og Lars Glasow Carlsen fra Konsulenthuset • Solbakkevej 2 holder foredrag om god kommunikatio og betydningen af en god strategiplan så kontakt Niels Kildedal i MaxBank på telefonnummer 55 36 05 02 eller bankens hovednummer 55 36 05 05. Uddrag af præsentationen Flyt din bundlinje med LEAN kan ses eller genses her.