Ergonomi – hensigtsmæssige arbejdsstillinger

3/4-dags kursus – kl. 9.00 til 14.00.

Tid og sted: Efter nærmere aftale.

Underviser: Praktiserende ergoterapeut og fysiurgisk massageterapeut

Pris: pr. deltager er afhængig af antal deltagere og location
– Ring for pris.

Kurset henvender sig til:

Alle som har behov for at holde fokus på ergonomi og korrekte arbejdsstillinger. På kurset tages udgangspunkt i netop jeres arbejdsopgaver. Kurset har tidligere været afholdt for plejepersonale, serviceledere og rengøringsassistenter, personale i svømmehaller og fitnesscentrer. 


Du får
:

Viden og indsigt i kroppens opbygning, knogler og muskulatur ligesom du får indsigt i hvordan vi effektivt kan forebygge nedslidning.

Forudsætninger:

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage.

 

Vi arbejder med:

  • Kroppens opbygning og belastninger
  • Muskler og ledbånd
  • Ryg og knæ
  • Skulderåget
  • Løfteteknikker og belastninger
  • Balance og tyngdepunkt


Dit udbytte:

Kurset fokuserer på medarbejdernes sikkerhed og forebyggelse af ulykker. Kursisterne gøres opmærksom på risici for kroppens nedslidning således at dette kan forebygges gennem hensigtsmæssig planlægning, opmærksomhed og tilrettelægning. På kurset er indlagt en række øvelser, der gør kursisterne fortrolig med at anvende teknikkerne i de daglige arbejdsopgaver.


Solbakkevej 2

Kurset gennemføres på Lasse Ahm Consults kursusejendom Solbakkevej 2 i Vordingborg. En smuk patriciavilla med flot udsigt over Storstrømmen. Der hviler en dyb ro over stedet og som kursist oplever du stor inspiration ligesom der altid bydes på en lækker forplejning.

Lasse Ahm Consult
Solbakkevej 2
4760 Vordingborg
Tlf. 56 29 72 36


Flere kurser