Der blev skålet i champagne!

af | 17. sep 2015 | Nyhed

Glæden var stor da Lasse Ahm Consult fik det første tilsagn fra en fra én af vores kunder om at anvende den netop udviklede software TOPmanager® som fundament for et nyt ledelsessystem. På billedet ses konsulent Kim Ingemann Erichsen, Peak Production ApS, konsulent Bettina Bornkessel fra Lasse Ahm Consult og idémanden bag den nye software Lasse Ahm.

TOPmanager® er udviklet af Lasse Ahm Consult og er et webbaseret ledelsessystem, som håndterer dokumenter, forretningsgange og instruktioner, versionsstyrer disse dokumenter på en nem måde, opretter og registrerer afvigelser og styrer forbedringsforslag. Alt sammen på en ligefrem og overskuelig måde. Der er lagt vægt på brugervenligheden og overskueligheden i softwaren og på mulighederne for at skabe helt individuelle designs af softwaren således at designet på ledelsessystemet passer godt til kundernes øvrige designs af hjemmeside, brevpapir, logo m.m.

Vi har løbende under udviklingen af softwaren gennemført tests og softwaren er i den afgørende testfase lige nu og frem til den 26. september, hvorefter vi forventer at kunne tilbyde løsningen til vores mange kunder den 1. oktober 2015 oplyser Lasse Ahm.

“Det er smart”! – udbrød vores kunde spontant da vi præsentere softwaren for ham for første gang. Softwaren skal anvendes i forbindelse med en total gennembearbejdning af virksomheden ISO 9001 ledelsessystem, hvor alle nye krav fra den kommende version af ISO 9001 indarbejdes.

Vi er meget glade og stolte af at have indgået denne aftale om at levere ledelsessystemet TOPmanager® til netop denne virksomhed. Virksomheden er i rivende udvikling og er Danmarks næststørte servicevirksomhed inden for sit arbejdsfelt.