De bedste julehilsener sendes til kunder og forretningsforbindelser

af | 23. dec 2009 | Nyhed

Tak for et fantastisk år med Lean, miljø- og kvalitetsstyring. En masse spændende opgaver gjorde året 2009 til et fantastisk år for Lasse Ahm Consult og Konsulenthuset • Solbakkevej 2.

Det lykkedes os at sætte Lean på dagsordenen i en række mindre og mellemstore virksomheder i Sydsjælland og på Lolland og Falster. At sætte LEAN på dagsordenen var netop missionen for 2009.

Ejere og ledelser i de mindre og mellemstore virksomheder har opdaget, at der præcist er det samme potentiale for at skabe forbedringer i deres virksomheder og øge bundlinjen positivt ved hjælp af Lean.Det har vi allerede hørt fra mange af de større virksomheder.

I den aktuelle markedssituation er det vigigt, at tilrette virksomheden og de enkelte processer, så alle dele af virksomheden er trimmet. Dels for at tilpasse omkostningerne her og nu, men i høj grad også for at være på forkant med den udenlanske konkurrence, hvor vi kan konstatere at gabet mellem omkostningsniveauet i Danmark og udlandet forsat øges. Work Smarter – not harder er Lean i en nøddeskal.

Man skal dog være meget opmærksom på at LEAN ikke blot er en række af forbedingsprojekter, men en kultur som kontinuerligt opnår forbedringer på bundlinje, arbejdsmiljø, motivation, kunde- og medarbejdertilfredshed. Du kan læse meget mere om Lean her

 

Vi hjælper brugere rundt omkring i verden…

𝗩𝗶 𝗵𝗷æ𝗹𝗽𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗱𝗮𝗿𝗯𝗲𝗷𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗿𝘂𝗻𝗱𝘁 𝗼𝗺𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝗮𝘁 𝗯𝗲𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗯𝗹𝗶𝗸𝗸𝗲𝘁 𝗼𝗴 𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲...