Kvalitetsledelse & Fødevaresikkerhed

Dagskursus – kl. 9.00 til 16.00

Tid og sted:

23. maj 2024 – (Hold 308) – Vordingborg

Pris:

pr. deltager kr. 4.995,00,- excl. moms *)

*) Ved tilmelding af 3 eller flere medarbejdere fra
samme virksomhed ydes 10 % rabat pr. deltager.

Tilmelding via mail – eller ring 56 29 72 36

Kurset henvender sig til:

Et målrettet kursus for ledere og medarbejdere i fødevarevirksomheder.
Vi arbejder med alle væsentlige elementer til et i fødevaresikkerhedssystem (HACCP), som skal leve op til den danske lovgivning.

Undervisere: Cand. Brom og Ph.d Hanne Heimdal og Lead Auditor FSSC 22000 Lasse Michael Ahm

Kursusindhold

Deltagerne får et allround kendskab til:

  • Rollen som kvalitetsleder
  • HACCP-planen, flowdiagrammer og risikoanalyser
  • Fremmedlegemer, mikrobiologi, fysisk-, kemisk- og allegene-forurening
  • Sporbarhed inkl. tilbagekald og tilbagetrækning
  • Myndighedskrav
  • Afvigelser samt værktøjer til at arbejde med årsagerne til at afvigelser opstår
  • Leverandør- og råvaregodkendelse
  • Dokumentationskrav
  • Mulige certificeringer

Udbytte

Kurset giver kursisten et indgående kendskab til grundlæggende viden og indsigt i kvalitetsledelse og fødevaresikkerhed. Kursisten opnår forståelse for HACCP-principperne, krav til og indhold i en HACCP-plan, generel fødevarehygiejne, risikovurderinger samt krav til dokumentation. Kurset er krydret med gode eksempler fra hverdagen og praktiske øvelser. Ligeledes bliver deltagerne i stand til at vurdere fordelene og mulighederne ved at lade sig certificere samt hvilke krav de kan stille til deres underleverandører.


Lasse Ahm Consult
Kurset gennemføres i vores domicil på Ugledigevej 103 i Vordingborg. Vi har moderne kursusfaciliteter i lyse omgivelser og der hviler en dejlig ro over stedet. Som kursist oplever du stor inspiration ligesom der altid bydes på en lækker forplejning.

Lasse Ahm Consult
Ugledigevej 103, 4760 Vordingborg
Tlf. 56 29 72 36