Kvalitetsledelse i fødevarevirksomheder
Dagskursus – kl. 9.00 til 16.00
Tid og sted:
2. november 2023 – (Hold 308) – Vordingborg
Pris:
pr. deltager kr. 4.995,00,- excl. moms *)
*) Ved tilmelding af 3 eller flere medarbejdere fra
samme virksomhed ydes 10 % rabat pr. deltager.
Tilmelding via mail – eller ring 56 29 72 36
Kurset henvender sig til:
Et målrettet kursus for ledere og medarbejdere i fødevarevirksomheder.
Vi arbejder med alle væsentlige elementer til et i fødevaresikkerhedssystem (HACCP), som skal leve op til den danske lovgivning.
Undervisere: Cand. Brom og Ph.d Hanne Heimdal og Lead Auditor FSSC 22000 Lasse Michael Ahm
Kursusindhold
Deltagerne får et allround kendskab til:
- Grundlæggende krav til HACCP-systemet
- Flowdiagrammer
- Risikoanalyse
- Fremmedlegemer, mikrobiologi, kemiske og allegene-forurening
- Etablering af HACCP-team
- Batchstyring og sporbarhed
- Afvigelser og håndtering af disse – herunder værktøjer til root cause (fiskebensdiagram, 5xWhy, Pareto) samt dokumentation.
- Tilbagekald og tilbagetrækning – krav til procedurer.
- Myndighedskrav (og hvordan man holder sig orienteret)
- Kontaktmaterialer
- Mulige certificeringer
- Cases (gode eksempler fra hverdagen
- Praktisker øvelser
Udbytte
Kurset giver kursisten et indgående kendskab til grundlæggende viden og indsigt i kvalitetsledelse i en fødevarevirksomhed. Kursisten opnår forståelse for HACCP-principperne, krav til og indhold i en HACCP-plan, generel fødevarehygiejne, risikovurderinger samt krav til dokumentation. Ligeledes bliver deltagerne i stand til at vurdere fordelene og mulighederne ved at lade sig certificere samt hvilke krav de kan stille til deres underleverandører.
Lasse Ahm Consult
Kurset gennemføres i vores domicil på Ugledigevej 103 i Vordingborg. Vi har moderne kursusfaciliteter i lyse omgivelser og der hviler en dejlig ro over stedet. Som kursist oplever du stor inspiration ligesom der altid bydes på en lækker forplejning.
Lasse Ahm Consult
Ugledigevej 103, 4760 Vordingborg
Tlf. 56 29 72 36