Oversættelse dansk / engelsk / tysk 

Bettina Bornkessel, korrespondent tysk/engelsk/dansk – ring 29 90 56 00. 

Vores dygtige korrespondent Bettina Bornkessel er professionel oversætter med speciale inden for oversættelse af ledelsessystemer, manualer, salgs- og marketingsmaterialer og oversætter imellem sprogene danskengelsk og tysk. Bettina Bornkessel er født i Tyskland og har derfor tysk som modersmål. Bettina Bornkessel er uddannet erhvervskorrespondent i tysk og engelsk fra handelshøjskolen i København. Læs mere om Bettina Bornkessel her.

Baggrund og erfaring

Bettina Bornkessel har mange års erfaring med oversættelse fra forskellige typer af virksomheder og har arbejdet for flere oversættelsesbureauer lige som Bettina Bornkessel gennem tiderne har oversat mange ledelsessystemer, tekniske forskrifter, brugermanualer, vejledninger og meget mere.

Kvalitetssikring

Bettina Bornkessel har udviklet sin egen kvalitetssikring som alle oversatte tekster underlægges. Opdager Bettina sproglige finurligheder eller et usædvanligt sprogbrug kontakter hun dig for at høre, om du oprigtigt ønsker netop dette ordvalg eller om I sammen skal finde en mere hensigtsmæssig formulering. Du kan derfor altid være sikker på, at dine dokumenter er i de bedste hænder hos Bettina Bornkessel.

Fleksibilitet og hurtighed

To af vores kernekompetencer er at være fleksibel og hurtig i forhold til dig som kunde.

Det skal være nemt for dig at være kunde hos os!

Vi laver klare aftaler med dig om om hvordan og hvornår vi modtager materialet fra dig og hvornår materialet skal afleveres retur til dig. Oftest er oversættelse en hastesag, og derfor gør vi en dyd ud af at levere vores oversættelse retur til dig til aftalt tid.

Oversættelse til andre sprog – Eksempelvis spansk, italiensk, russisk, japansk m.v.a

Har du opgaver som skal oversættes mellem andre sprog end dansk, engelsk og tysk har vi gode samarbejdspartnere der hjælper med en hurtig og korrekt oversættelse.

Opbygning af ledelsessystemer i flere sprogvarianter

Vi har gode erfaringer med at opbygge ledelsessystemer i forskellige sprogversioner. Det er en stor fordel at bevare de forskellige sprogversioner i samme dokument. Dette minimerer antallet af dokumenter og øger samtidig sikkerheden for at eventuelle rettelser i dokumentet udføres i alle sprogversionerne på samme tidspunkt. Det øger kvalitetssikringen i dokumentstyringen.
Priser
Vi oversætter altid på timebasis som vi har erfaring med er den billigste løsning for dig som kunde. Det er vores erfaring, at vores prisniveau på ledelsessystemer og brugermanualer (standardoversættelser) ligger ca. 15-20% under andre oversættelsesbureauer.

Dette er endnu en god grund til at kontakte os til dine oversættelsesopgaver.

Kontaktdata
Ring til Bettina Bornkessel på telefon 56 29 72 35 eller mobil 29 90 56 00.

   

 

 

Kontakt os når vi sammen skal forbedre din kvalitetsledelse...